Wat zeggen onze patiënten

Wij vinden het fijn te lezen en te delen wat onze patiënten van onze praktijk vinden.
Ben je patiënt en wil je je ervaringen posten? Graag! Ga naar het formulier.  Alvast bedankt!


Als tiener had ik al last van lage rugpijn, pijn ter hoogte van schouderbladen, hevige spierkrampen en pijn aan mijn nek. Daar kwam een 10 jaar geleden ook nog een whiplash bij owv een auto-ongeval. In al die jaren heb ik verschillende kinesisten, osteopathaten en fysisch geneesheren afgelopen maar ik ben nooit pijnvrij geweest. Ik was op een punt dat ik aanvaardde dat pijn een onderdeel van mijn leven was. Een 6-7 jaar geleden leerde ik Kelly kennen en besloot het een kans te wagen. Mijn lijf was één harde klomp. Ze heeft haar werk gehad! We besloten het over een andere boeg te gooien en ze begon met cupping therapie. Dat nam al heel wat spanning weg uit mijn lichaam tot het punt dat ik maandelijks een onderhoudsbeurt kreeg. Het deed deugd maar de pijn was nooit echt weg. Dan maar eens een stap verder zetten naar acupunctuur... Nooit gedacht dat dit mijn leven zo zou veranderen! Na 2 behandelingen ben ik nu volledig pijnvrij en besef ik nu hoezeer die pijn mijn dagelijkse activiteiten belemmerd heeft. Ik heb veel meer energie, ik loop meer rond of blijf recht staan ipv te gaan zitten, durf terug te gaan sporten,... Dankjewel Kelly, je heb me enorm veel levenskwaliteit gegeven ❤️

L.PNa val van mijn paard en operatie aan mijn knie had ik nadien nog lang last van nachtelijke pijn en pijn tijdens het zitten in de auto. Na maanden kine-behandelingen ben ik dan ook begonnen met acupunctuur. De pijn tijdens de autoritten was zo goed als onmiddellijk weg! Ook de nachtelijke pijnen zijn in de weken nadien verdwenen! Daarnaast voelen mijn spieren veel losser aan en is de beweeglijkheid van mijn knie een stuk verbeterd. De naalden zijn niet allemaal even leuk, maar het resultaat nadien is enorm! Bedankt Kelly!!

Nick Jacobs


Moniek

Ik leerde Kelly kennen via mijn dochter. Ik heb al een zevental jaren chronische pijn in mijn rug en benen en volgde al wat therapieën voor ik bij haar terecht kwam. Niet dat er niets hielp, de pijn verminderde vaak, maar kwam toch steeds terug in alle hevigheid.
Na de eerste behandeling bij ReBalance was mijn rugpijn zo goed als verdwenen en werd de pijn in mijn benen draaglijk (na 2 hevige dagen). Ik slaap beter en hou me aan de voedingsadviezen, ook hier geeft men nuttige tips.
Ik ben nu na 4 behandelingen absoluut positief over acupunctuur. Ik voel dat ik op een regelmatige basis moet langsgaan, zeker om af en toe weer energie te tanken. Energie die ik niet enkel uit de behandeling haal, maar ook door de persoon die Kelly is. Enthousiast, warm, geruststellend en heel onderlegd in wat ze doet.

L.S.

Ik heb mijn heup laten behandelen met acupunctuur. Terwijl de naaldjes er in zaten voelde ik de pijn zo wegtrekken. Het is 2 weken geleden gebeurd en mijn heup is nog altijd in orde!

Luk

Een ware revelatie! En dat is dan nog zacht uitgedrukt! Wat men moet weten is dat ik al jaren enorm veel last heb van mijn rug. Het probleem situeert zich in de onderrug en in de zone tussen en onder mijn schouderbladen.
De pijn in de onderrug is volledig onder controle, dankzij de kinesitherapie en oefeningen die ik thuis dagelijks doe (huiswerk meegekregen van Kelly). Het enige wat altijd terugkwam waren de blokkades en spierkrampen tussen mijn schouderbladen. Hierdoor ging ik elke maand 1 keer naar Kelly voor kinesitherapie en kon ik er weer enkele weken tegen. Je leert na verloop van tijd ook leven met deze kwalen en kan je niet meer voor de geest halen hoe het is zonder klachten omdat dit na zoveel jaren voor mij “normaal” was.
Toen Kelly me vertelde dat ze acupunctuur ging bijleren en me vroeg of ik dit wou proberen stond ik er, zoals bij alle nieuwe dingen voor mij, heel sceptisch tegenover. Maar ik heb geen seconde getwijfeld om het te proberen want het moest maar eens helpen. En mijn God wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan en vooral dat Kelly dit kan!
Na mijn eerste behandeling was ik de 7de hemel gewoon voorbij! Echt waar, dit is onvoorstelbaar! Na thuiskomst was ik volledig ontspannen. In mijn rug was er geen enkele spier die nog gespannen was. Het gevoel dat ik toen had vergeet ik nooit meer! Jarenlang met rugklachten leven en na een uurtje op de tafel met wat naalden in je rug gewoon niets meer…
Ik wil je dan langs deze weg ook nog eens ontzettend bedanken Kelly, en hoop dat je nog veel mensen op deze wijze kan verder helpen! Tot binnenkort!

C.M.

Door mijn lange ziekteverloop ben ik blij dat ik bij ReBalance in behandeling ben gekomen. Naar aanleiding van mijn rug- en zenuwpijnen, heeft Kelly een behandelplan opgesteld met een combinatie van kinesitherapie met acupunctuur. Daardoor heb ik meer rust in mijn lichaam en geest. Tot nu slaan de behandelingen goed aan en merk ik dat mijn klachten beter te verdragen zijn.

V.D.

Op het moment dat ik aanklopte bij Kelly, had ik al een hele tijd rugklachten. Eerst hielp ze me heel goed verder met manuele therapie en ze leerde me oefeningen om mijn rug sterker te maken en zo mijn rugpijn te verminderen. Sinds enkele weken doen we ook acupunctuur. Dit betekent voor mij een wereld van verschil. We kunnen nu veel meer focussen op de oefeningen omdat de rugpijn sinds de acupunctuur zo goed als verdwenen is. Ik ben Kelly dan ook heel erg dankbaar!

Hilde E

Mijn naam is Everaerts Hilde en ben 46 jaren jong. Van die 46 maak ik ongeveer al een 6-tal jaren gebruik van de wonderen van acupunctuur. Ik heb eigenlijk al lage rugklachten van in mijn tienerjaren. Maar ik ben lang op zoek geweest naar een behandeling die het dichtst bij mijn visie aansluit en efficiënt is.
Ik neem namelijk niet graag medicatie en in de acupunctuur vond ik uiteindelijk de ideale oplossing. In het begin was de behandeling vrij intensief. Wekelijks dus. Maar ik ondervond heel snel verbetering. De lumbago’s doken minder snel op, terwijl ik daarvoor mijn klok erop kon gelijk zetten dat mijn rug zou blokkeren! De resultaten zijn voor mij overdonderend goed! De mix van veel wandelen en acupunctuur is voor mij momenteel een perfecte combo om mijn lichaam in vorm en gezond te houden.
Momenteel ben ik in behandeling, meer onderhoudsbehandeling, in de praktijk van Kelly. Eveneens met schitterend resultaat! Ze verrast me nog elke keer met de resultaten daags na een behandeling! Ik zou niet meer zonder acupunctuur kunnen. Het is een bonus dat Kelly zo een vriendelijke en leuke madam is! Een praktijk om aan te raden.

L.D.

Na jarenlange pijn te ervaren als CVS-patiënt kwam ik toevallig bij Kelly van Rebalance terecht. Constante nek-, schouder- en hoofdpijn in combinatie met extreme vermoeidheid maakten mijn dagen ondraaglijk.
De behandeling die ik van Kelly kreeg was veel effectiever dan alle andere behandelingen die ik ooit gekregen had. Kelly werkt altijd manueel, iets wat mijn lichaam absoluut ten goede komt. Zo voelt ze natuurlijk waar de pijntjes zitten. Ze heeft me ook gerichte oefeningen meegegeven die tot op heden nog altijd helpen.
Ondertussen, na 4 jaar, ga ik nog op ‘maandelijks onderhoud’ en blijft het nog altijd plezierig om behandeld te worden door een opgewekte Kelly. De problemen zijn niet weg, maar dankzij de behandelingen heb ik geen pijnaanvallen meer omdat mijn lichaam veel soepeler is dan in het begin. Ook kan ik terug wandelingen maken, dit ging voordien ook niet meer door de vermoeidheid.
Kortom, Kelly heeft me bewust leren omgaan met mijn lichaam. Dankjewel voor de steun!

E.D.

Jaren geleden sukkelde ik al 2 jaar met chronische pijn in mijn linkerbil en -been. Ischias, zoals dokters, osteopaten en specialisten het benoemden. Het belemmerde me in alles. Ik kon niet lang zitten, autoritten waren een hel, noem maar op. Toen leerde ik Kelly kennen tijdens onze gemeenschappelijke hobby, paardrijden. Kelly zei me dat ik maar eens langs moest komen bij haar.
Enkele maanden en kiné-sessies later was ik verlost van mijn vervelende en aanhoudende pijn en had ik Kelly eigenlijk niet meer nodig, toch niet als kinesiste.
Tot ik op een dag meerdere keren van 1 van mijn paarden totterde, achterover, recht op mijn nek... waar ik een serieuze whiplash aan overhield. Sinds enkele maanden daarna ga ik om de 2 weken mijn nek laten losmaken bij Kelly, het enige wat helpt tegen die vervelende spanningshoofdpijn en pijnlijke nek.
Begin 2019, ik was getrouwd en mijn kinderwens was intussen heel groot geworden. Ik was immers ook al 32. Ik stopte met de pil, had wel een onregelmatige cyclus maar 3 maanden later was ik zwanger. Aan deze vreugde kwam na 10 weken abrupt een einde: mijn baby was gestopt met groeien en ik had een ‘missed abortion’. Volgens mijn omgeving kon dit gebeuren, gewoon opnieuw proberen, het lukt vast wel snel. Niet dus. Maanden later was mijn cyclus nog steeds een ramp, tot wel 60 dagen. Ikzelf was gebroken, zat vol stress, gaf mezelf de schuld. Ik was moe. Altijd.
Kelly zat in haar opleiding acupunctuur en wilde proberen me te helpen. Hoeveel keren ze me geprikt heeft weet ik niet meer, maar ik kreeg opnieuw kortere cyclussen en mijn lichaam begon zich beter te voelen. Ik kwam ondertussen ook in de eerste fase van de medische molen terecht om zwanger te worden. Ik moest aan het begin van elke cyclus een hormoon nemen dat ervoor zou zorgen dat mijn lichaam een eisprong aanmaakte. Ik werd hierbij enkele cycli opgevolgd door de fertiliteitsarts.
Kelly stelde aan de hand van een uitgebreide intake vast dat mijn symptomen behoorde tot het patroon van een 'koude baarmoeder'. Door middel van acupunctuur verwarmde ze mijn baarmoeder, stimuleerde ze mijn cyclus en zorgde ze voor een herstel in balans betreffende mijn lichaam en hormonen. Maar ze bleef ook inzetten op mijn mentale ondersteuning en leerde mij welke voeding ik best wel of niet gebruikte. Ze bezorgde me kruiden die ik zorgvuldig nam. Dit moest en zou lukken! In oktober 2020 raakte ik opnieuw zwanger. Ik ben ondertussen 6 maanden zwanger en ik voel me prima. In toeval geloof ik al lang niet meer, ik ben ervan overtuigd dat de acupunctuur mij op verschillende vlakken geholpen heeft.
Kelly is ondertussen een vriendin voor het leven geworden. Zij is samen met mij door die 2 jaar heen geploeterd, en is 1 van de weinige mensen die geen standaard zinnetjes tegen me zei, die me niets wijsmaakte. Kelly bleef in mij en mijn lichaam geloven en werkte keihard met me mee om het te doen slagen. En het mooie vind ik, ik ben altijd in Kelly blijven geloven. Zowel op gebied van haar kunnen in de kinesitherapie, als dat ze met glans zou slagen in haar opleiding acupunctuur.
Ik weet alleszins welke raad ik in de toekomst zal geven aan vrouwen die niet snel zwanger raken!

M.S.

Mijn mama is 86 jaar en geweest voor haar onderrug. Ze kon praktisch niet meer stappen van de pijn. Na 3 behandelingen acupunctuur stond ze een vreugdedansje te doen omdat ze van pijn verlost was en terug meer mobiliteit had.

Daisy

Gedurende een lange tijd had ik last van slapende handen en verminderde kracht in mijn handen gecombineerd met pijn. Ik werd er ‘s nachts wakker van, kon moeilijk dingen optillen, kortom vele zaken werden fysiek moeilijk om te blijven doen.
Vanaf de eerste acupunctuursessie merkte ik al een positieve evolutie in mijn handen. De pijn verdween stilaan, mijn nachtrust verbeterde en mijn spierkracht kwam geleidelijk aan terug. Na een aantal acupunctuursessies met een zeer enthousiaste en goedlachse Kelly is er een duidelijk verschil merkbaar. Ik kan terug dingen doen die ervoor moeilijk en pijnlijk waren. Dankuwel Kelly voor de goede zorgen.

Sylvain V.

Al sinds 2003 ben ik in behandeling bij mijn Kine Kelly. Al 18 jaar en ik ga nu 3 keer per week naar Halen. Ik heb wel 4 rug- en 1 nekoperatie gehad en vijf stents zitten. Tot een periode van 5 keer per week en waar we met beide, Kelly en ik zelf, hard hebben gewerkt aan mijn gezondheid. Waar ik nu sta met mijn gezondheid? Top! 80% te wijten aan Kelly.
Na 15 jaar is mijn kinesiste acupunctuur gaan studeren. Nu heb ik mijn eerste acupunctuur gehad en … super, wat een gevoel! Eerst niet kunnen stappen, en nu na mijn rugoperatie in combinatie met acupunctuur gaat het super goed en wandel ik terug mijn 2 km.
Het aangename en de vriendschap doet je gezondheid nog een pluspunt extra krijgen. Doet acupunctuur pijn? Neen, het is gezond.

David L.

Sinds jaar en dag ben ik kind aan huis bij Kelly. Ik denk zelfs al 15 jaar.
De verschillende locaties heb ik meegemaakt, de opbouw naar de huidige locatie en de nieuwe naam, ReBalance. Ik kan er alleen maar positief over zijn. Ze zeggen altijd: “Waar het goed is moet je blijven.” Kelly is een topper die alles zelf waargemaakt heeft. Ze krijgt er niet genoeg van want ze blijft bijscholingen volgen. Elke keer opnieuw lapt Kelly me op, en geloof me: naarmate ik ouder ben geworden is haar werk om me op te lappen alleen maar meer geworden. Ik ben ook zeker dat via die bijscholingen allemaal, ze tot aan mijn pensioen al mijn nieuwe kwaaltjes de baas kan.
Bij ReBalance kom je thuis in een heel mooie praktijk waar alles tip top is. Je bent hier geen nummer maar een mens. Samen worden de problemen ontleed en zeer goed aangepakt. Geen bandwerk, maar echte aanpak van je probleem. Door het succes is er Leen bijgekomen. Veel werk betekent dat er goed werk wordt geleverd. En dit leveren zij alle twee.
Elke week opnieuw kijk ik uit naar mijn afspraak om erna weer als nieuw naar buiten te wandelen.Toppers!

L.B.

Ik leerde Kelly ongeveer 15 jaar geleden kennen via de paardensport.
Naast een heel professioneel iemand is zij ook een heel goede vriendin geworden. Kelly weet echt waarmee ze bezig is. Ze is zeer begripvol en geeft elke keer de nodige uitleg. Als ik terug buiten kom bij haar, voel ik me altijd herboren :).
Kortom ik raad deze praktijk ten zeerste aan.

Wil jij als patiënt iets vertellen?

cross